• Svježe
209925 Izravne tvorničke rezervni dijelovi za Popravak setove ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice/ležište za Micro SD kartice u HTC U11+ (crni) Pomoćni dio mobitela (crna boja)

209925 Izravne tvorničke rezervni dijelovi za Popravak setove ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice/ležište za Micro SD kartice

procjena:
HRK 148.80

Iz robe
U skladištu

Kako je samo upućivanje stigao,molimo vas prvo provjerite nalazi li se upućivanje u dobrom stanju, a zatim otvorite ga.Svi rezervni dijelovi smartphone 100% testirani, jedan za drugim, prije slanja,molimo ponovno provjerite prije ugradnje.Nakon prijema neispravnog proizvoda,neispravni ,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, nakon primitka.Molimo, pošaljite fotografije, kao i da bi brzo vratiti novac.Ako naiđete na bilo kakav problem za vrijeme testa, molimo, pošaljite nam sliku da biste je potvrdili.Naš profesionalni ponude će biti dostupne za vas.Mobitel accessories Mobile telefon accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. Ležište za SIM kartica + držač za SIM-kartice / ležište za Micro SD kartica za HTC U11+. 2. Zamijenite slomljena ili неработоспособный. 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja. 4. Preporuča profesionalna ugradnja.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.