• Svježe
Google Glass Explorer Edition XE-C 2.0 s okvirom RX Rocker Style Bundle Paket (Nebo plava)

Google Glass Explorer Edition XE-C 2.0 s okvirom RX Rocker Style Bundle Paket (Nebo plava)

procjena:
HRK 542.70

Iz robe
U skladištu

Google Glass Explorer XE-C 2.0 (najnovija verzija).Titan okvira RX u stilu rockera (na raspolaganju su četiri stila).Mono slušalica za telefon, videa i glazbe.Uključuje 3 D print priključnu stanicu za punjenje.tvrda torbica za munje i mekana torbica u kompletu.To je paket koji će uključivati uređaj Google Glass Explorer Edition, vaš izbor pluća titana okvira, dvije zaštitne presvlake od mikrovlakana, punjač/kabel, stereo slušalice, službeni materijal za leće, odvijač.Rimless dolaze s безрецептурными leće, ali možete ih kupiti na vlastiti recept od lokalnog oftalmolog.Stil okvira zadane podijeljen na boje koje odgovaraju vašem staklu.Međutim, sve četiri stila (Split, Bold, Tanke i Curve) su dostupni u svih boja.Pošaljite poruku, da bi upit na različite mogućnosti stil/boja.Sve stilove i boje trenutno ima na raspolaganju.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Crna Kutija sa Kukom i Petljom

HRK 2097.00

Boja : Crna.Širina : 0,6 cm.Dužina : 600 metara Više informacija : Jednostavnost korištenja jednostavno zamotajte i izrežite.Čuva sve svoje kablove u redu.Ambalaža za priključka kuke

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.