• Svježe
Auguste Rodin - Potpisao pismo s autogramom

Auguste Rodin - Potpisao pismo s autogramom

procjena:
HRK 177.90

Iz robe
U skladištu

Postane nezaboravan, jedina takve vrste dar ili jedinstveni središnji element za vaš dom ili poslovni prostor!.KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ DANAS I PROVJERITE PONUDU NA OVOJ LISTI!.UACC registrirani trgovac #RD110 i dugogodišnji član Rukopisa društva u poslovanju od 1981 godine. Nudimo autentične autograme i rukopisi, i svaka kupnja je pojačana certifikat o autentičnosti - Kupujte s povjerenjem!.Mi smo tu da odgovori na sva pitanja koja se mogu pojaviti kod vas u vezi ovog ili bilo koji drugi članak.Imamo izvanrednu reputaciju zahvaljujući temeljitosti naših istraživanja, poštenje našeg poslovanja i naše održavanje naših klijenata.AUGUSTE RODIN potpisao pismo s autogramom na svoje osobne posjetnice, priključen na većoj stranici s 4 francuskim znaci u čast pisma s autogramom Rodin, potpisan : "August Rodin", posjetnica 3½х2.Na francuskom, u slobodnom prijevodu : "Gospodaru Sveti Арроману u znak zahvalnosti za srdačne dobre želje u njegova pozdrava.U pamćenje i razmišljanje. U prilogu, ali ne ljepilom, na listu разукрашенной graf papir veličine 8½х11 cm (смят u pravom rezova i ugla) s priloženom 4 uspomena poštanskim markama.Auguste Rodin (1840-1917) smatra se jednim od najvećih portretista u povijesti skulpture.Među njegova djela - "Mislilac", "Poljubac" i sta Hugo, Пруста, Pokazuje i Клемансо.Primatelj je bio, vjerojatno, Raul de Saint-Арроман (1849-1915), francuski pisac i kritičar.Pariški studio Rodin se nalazio na adresi na razglednici, 182 Rue de l ' Université.Inače - odlično stanje.- Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije.HFSID 283644.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Pozivnice za party Dinosaura, 8ct

HRK 12.96

Paket od 8 pozivnica za party dinosaura.Pozivnice za party dinosaura veličine 5,5 x 4".Pozivnice za party dinosaura uključuju 8 omotnica za lako slanje.Pozivnica postoji prazan prostor za

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.