• Svježe
ESINOCO 4G LTE GPS Tracker, Bez mjesečne naknade za vozila 5000 mah Skriveni Magnetski GPS tracker za prtljagu,automobila, motocikla,bicikla ,kamiona i brodova,Imovine, Flota (ES-255)

ESINOCO 4G LTE GPS Tracker, Bez mjesečne naknade za vozila 5000 mah Skriveni Magnetski GPS tracker za prtljagu,automobila, motocikla,bicikla

procjena:
HRK 264.00

Iz robe
U skladištu

❤ [Nema mjesečnu naknadu] Ne postoji ugovor.Nema skrivenih troškova.Vi ste umorni od plaćaju mjesečnu naknadu za drugi uređaj za praćenje,sada možete dobiti besplatnu uslugu wholelife za platforme/aplikacije sa ove liste od ESINOCO. ❤ [Praćenje u realnom vremenu]To je 4 G LTE GPS tracker u realnom vremenu protiv krađe uređaj za praćenje vozila (svi podaci pohranjeni u zadnjem 1 godine). ❤ [IOS i Android]Free aplikacija Podržava i Phone (IOS) i Android.Praćenje preko desktop računala ili bilo koji smartphone. ❤ [Многоэтапные aplikacije] Visokokvalitetna i skrivena magnetska olovka za prtljagu,torbe,automobila, motocikla, kamiona i brodova i sl. 30-dnevni baterija. ❤ [Odličan poklon]Najbolji savršen poklon za vozače mladih.ljubavnik,obitelj i sl. Model : ES-255.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.