• Svježe
Prijenosni kontrolni igličasti ventili, Igličasti ventil igla u obliku ventili Performanse proizvoda Opseg Dobro osmišljen za održavanje cjevovoda za domaćinstva(#1)

Prijenosni kontrolni igličasti ventili, Igličasti ventil igla u obliku ventili Performanse proizvoda Opseg Dobro osmišljen za održavanje

procjena:
HRK 45.27

Iz robe
U skladištu

PODRUČJE PRIMENE : Pogodan za prijenos vode, plina, ulja, goriva i drugih medija.PERFORMANSE PROIZVODA : Navoj BSPP pruža udoban vezu i može osigurati stabilne performanse.DOBRO OSMIŠLJENOG : Direktni loptu s unutarnjim navojem može se koristiti za regulaciju protoka.DUGOROČNA KORIST : Dobro brtvljenje i nedostatak curenja, idealna zamjena za stare ili oštećene jednog.Premium KVALITETA : Izrađen je od materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiva i nije lako hrđa. 1. Izrađen je od materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiva i nije lako hrđa. 2. Dobro brtvljenje i nedostatak curenja, idealna zamjena za stare ili oštećene. 3. Navoj BSPP pruža udoban vezu i može osigurati stabilne performanse. 4. Lopta unutarnjeg navoja ravno možete koristiti za preskakanje regulacije 5. Pogodan za prijenos vode, plina, ulja, goriva i drugih medija .

Detaljne specifikacije

Condition:
100% Brand new
Item:
Straight ball valve
Material:
304 Stainless steel
Thread:
BSPP female thread
Optional Style:
Type A
  :
Package List:
1 x Straight Needle Valve :

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.