• Svježe
Caroline's Treasures 8433-JSH4 Držač za remen za plažu i plodova mora ili Kuka za ključeve 8433, 7Hx4.25W, Višebojne

Caroline's Treasures 8433-JSH4 Držač za remen za plažu i plodova mora ili Kuka za ključeve 8433, 7Hx4.25W, Višebojne

procjena:
HRK 47.97

Iz robe
U skladištu

Držač za remen s jednim kukom ima dimenzije od 4,25 cm, širine 7 cm u visinu.Pločica je izrađena od tvrdog kartona i pričvršćen na metalni прямоугольнику.Kuka visi sa metalne ploče straga i nalazi se na oko 2 1/2 cm od dna.Kuka se otvara za otprilike 1 centimetar.Proizvedeno u SAD-u.Pločica je izrađena od lesonit i pričvršćen na metalni прямоугольнику.Kuka visi sa metalne ploče iza sebe i iznosi oko 2 12 cm.S baze.Kuka se otvara za otprilike 1 centimetar.Na metalnoj ploči priključiti vješalica dužine oko 12 cm.Puno prostora za vješanje pomoću vijka ili обшивочного noktiju.Karakteristike.Odlično za dom ili ured, da bi ključevi, remen ili bilo što drugo.Veličina - 4.25 x 1 x 7 cm.težina proizvoda - 0.25 kilograma.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

RuPost Interio/Zidna Domara House

HRK 236.40

Naša domaćica izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala ruske proizvodnje.Svi materijali su odabrani ručno samo od najboljih materijala!.Interio / Zidna privjesak "Dom", postat

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.