• Svježe
驼背矫正器带防驼背部纠正矫姿青少年学生成年人男女用隐形

驼背矫正器带防驼背部纠正矫姿青少年学生成年人男女用隐形

procjena:
HRK 181.80

Iz robe
U skladištu

驼背矫正器带防驼背部纠正矫姿青少年学生成年人男女用隐形. 性温 艾草的功效与作用;味苦 辛、; 归脾、肝、肾经。 功效温经通络、行气活血、祛湿逐寒、消肿散结、回阳救逆、安胎Efficacy i temperature akcija pelin argyi, a okus gorak i opor; povratak u селезенке, jetre i bubrega meridijanima.Efikasnost toplog meridijana, Qi i cirkulaciju krvi, čišćenje vlage prehlade, детумесценция i саньцзе, povratak na Yang, spasenje negativan, внутриутробное. Sa:艾叶能祛寒、除湿、通经络,因现代人普遍寒湿重,所以艾叶就成了我治病不可缺少的帮手Artemisia argyi lišće može rastjerati hladnom, iscrpljujuće, kao i čišćenje kanala i collateralchannels.Budući da su moderni ljudi, kao i obično, hladno i vlažno, lišće Artemisia argyi postaju nezamjenjiv alat u mom liječenju.Pelin полыннолистная-vrsta divlje trave, zbog svoje arome mi često koristimo za primjenu u našim životima.Especially people who like to maintain艾草是一种野生的草本植物,因为其气味芬芳,所以我们经常用它应用于我们的生活更健康。特别是喜欢保养的人. 艾叶是养生居家必备品,会给你的家人带来健康快乐,argyi lišća pelin je potrebno za zdravstvenu njegu u kući. 驼背矫正器带防驼背部纠正矫姿青少年学生成年人男女用隐形.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Jastuk za noge Accu-Flex-Bumpy

HRK 31.47

Stimulira sve točke tlaka, nalazi se na tabanima.Ovaj jastuk je posebno dizajniran s čvorovima Accu Flex (tm), stimulira sve točke tlaka, nalazi se na tabanima.Za korištenje stavite jas

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.