• Svježe
MSP-a 460863 Respirator sa stalnim strujanjem zraka u prikupljanju, Ultravue Facepiece, Snap-Tite performansi aluminij

MSP-a 460863 Respirator sa stalnim strujanjem zraka u prikupljanju, Ultravue Facepiece, Snap-Tite performansi aluminij

procjena:
HRK 1818.00

Iz robe
U skladištu

Pruža dugotrajnu zaštitu dišnih putova / zaštitnu masku.Idealan je za širok spektar aplikacija, uključujući zavarivanje, slikarstva i za opasne materijale.Podržava mali pozitivan tlak zraka kao kada udišete i izdišete, kako bi se spriječilo prodiranje nečistoća.Za uporabu samo u medijima, za razliku od IDLH.Da se muškarci i žene mogu raditi u uvjetima sigurnosti i da se oni, njihove obitelji i zajednice mogli živjeti u zdravom stanju u cijelom svijetu.Osnovana 1914. godine, tvrtka MSP-a Safety Incorporated razvija, proizvodi i distribuira zaštitne proizvode za zaštitu ljudi i objekata infrastrukture.Mnogi proizvodi MSP-a integriraju kombinaciju elektronike, mehaničkih sustava i naprednih materijala za zaštitu korisnika od opasnih i po život opasnih situacija.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

RPB Safety T200 s HX5 PAPR

HRK 139.80

T200 s HX5 PAPRto je na respirator, odobreno NIOSH, pruža visoku razinu zaštite i udobnosti u zdravstvu i laka industrija.T200 ima APF 1000 i teži samo 0,7 kilograma.HX5 filtrira 99,97% �

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.