• Svježe
Proziran reusable poklopac,Privatna zaštitni poklopac sa filterom za prašinu,boje, kemikalije za čišćenje,brušenje, piljenje, zavarivanje,plinova, para i druge zaštite radova (prosjek)

Proziran reusable poklopac,Privatna zaštitni poklopac sa filterom za prašinu,boje, kemikalije za čišćenje,brušenje, piljenje, zavarivanje,plinova,

procjena:
HRK 62.97

Iz robe
U skladištu

【Efficient & Sealed】-Ova reusable poklopac half facepiece osigurava sigurnu i udobnu zaštitu organa za disanje ,pomaže da se osigura zaštitu od čvrstih čestica i širokog spektra plinova i para. 【Udobna za nošenje】-Remen poklopac pogodan je za većinu veličina glave i čvrsto se nalaze i udoban za nošenje.Udoban silikonska prednja ploča, low profile dizajn za kompatibilnost. 【Izdržljiva i dugotrajna】-Snažan, izdržljiv za višekratnu upotrebu torbica, okular dovoljno čvrsta da izdrži ekstremne uvjete i sate, ali je zgodan za nošenje.Može biti višekratnu upotrebu, štedi troškove. 【Preporučena upotreba】-Pogodna za suho čišćenje, smicanja, долбления, čišćenje i brušenje, laboratorija, strojna, масонарии, bojanje,brušenje, piljenje, zavarivanje i sl. 【Zadovoljavajuću uslugu】- Upućivanje uključuje : 1x pola poklopac okulara, 2 x filter kutije, 6 x filteri pamuk, 2 x plastične kape,1x naočale.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas izravno.Mi ćemo pružiti veliku послепродажную podršku.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

RPB Safety T200 s HX5 PAPR

HRK 139.80

T200 s HX5 PAPRto je na respirator, odobreno NIOSH, pruža visoku razinu zaštite i udobnosti u zdravstvu i laka industrija.T200 ima APF 1000 i teži samo 0,7 kilograma.HX5 filtrira 99,97%

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.