• Svježe
Kutna Уровнемер, LCD Kut Mjerni Alat Visoka Točnost Digitalni Kutomjer E-mail za Industriju za Izgradnju za obradu drveta(s pozadinskim osvjetljenjem traka)

Kutna Уровнемер, LCD Kut Mjerni Alat Visoka Točnost Digitalni Kutomjer E-mail za Industriju za Izgradnju za obradu drveta(s pozadinskim

procjena:
HRK 246.00

Iz robe
U skladištu

[LCD digitalni zaslon] LCD zaslon visoke razlučivosti veliki digitalni prikaz, koji se nalazi naopako, digitalni automatski okreće, odmereni podaci su jasni na prvi pogled, i čitanje se odvija brže. [Visoka točnost] Ovaj инклинометр ima točne rezultate mjerenja, jednostavan za korištenje, male veličine i udoban za nošenje. [S različitim svjedočenja] Nekoliko svjedočenja mm/m, %, in/f može biti preusmjereni u skladu s vašim potrebama mjerenja. [Široku primjenu] Naširoko koristi u premošteno je uokviren, željezničkom мощении, građanskom izgradnji, izgradnji, opremanju, industrijske automatizacije, prava intelektualnog platformi, strojna i tako Dalje [Izdržljiv materijal] Ovaj инклинометр je izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure i ABS-materijal, koji je čvrst i izdržljiv i može se koristiti s povjerenjem.Značajke : 1. [Izdržljiv materijal] Ovaj инклинометр je izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure i ABS-materijal, koji je čvrst i izdržljiv i može se koristiti s povjerenjem.2. [LCD digitalni zaslon] LCD zaslon visoke razlučivosti veliki digitalni prikaz, koji se nalazi naopako, digitalni automatski okreće, odmereni podaci su jasni na prvi pogled, i čitanje se odvija brže.3. [Visoka točnost] Ovaj инклинометр ima točne rezultate mjerenja, jednostavan za korištenje, male veličine i udoban za nošenje.4. [S različitim čitanje] Višestruko čitanje mm/m, %, in/f mogu se uključiti kako bi zadovoljavati vaše potrebe mjerenja.5. [Naširoko primjena] Naširoko koristi u uokviren mosta, željezničkom вымощать, građanskom izgradnji, dizajn, uređenje, industrijske automatizacije, толковейшей platformi, strojna, i tako dalje.Kako koristiti : 1. U mogućnosti za uključivanje/isključivanje pritisnite jednom da biste uključili uređaj i prešli u stanje apsolutnog mjerenja, i pritisnite još jednom da biste ga isključili.Zaslon se automatski isključuje bez indukcije u roku od 5 minuta, produljenja trajanja батареи2. ABS/LIGHT Kratko pritisnite za prikaz ikone "REF" da biste prešli u način rada za mjerenje relativnog ponovo pritisnite ikonu "REF" će nestati i uđite u stanje apsolutnog mjerenja.Dugi pritisak na svjetlo za uključivanje (pozadinsko osvjetljenje)3. Kliknite HOLD/SOUND jedan put, pojavit će se simbol "H" i trenutna vrijednost će biti blokirana, pritisnite još jednom, za otključavanje i ikona&nbs.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.