• Svježe
Pričvrsni klin osovine pto 1/4 x 2-1/4 ( PAKIRANJE od 10 komada)

Pričvrsni klin osovine pto 1/4 x 2-1/4 ( PAKIRANJE od 10 komada)

procjena:
HRK 267.60

Iz robe
U skladištu

Za teške uvjete rada trn 10-PACK s okruglom kopčom žice; Коррозионностойкий žuta cink. Promjer pina 1/4" (6mm). Korisna dužina 2-1/4" (57mm).Odlično za travnjak u vrtu, DIY, poljoprivrede, kamiona, vuče!.Praktičan i jednostavan za korištenje, sigurno učvrstite svoju opremu, oprema, prikolice tereta i sl. Pričvrsni klin osovine pto 1/4" x 2-1/4" ( PAKIRANJE od 10 komada).Praktičan i jednostavan za korištenje, sigurno učvrstite svoju opremu, oprema, prikolice tereta i sl. Okrugli opružni spone sigurno fiksirana na kraju pin.Za korištenje unutar osigurača oružje ili kao standardnog zavrtnja.Korisna dužina-to je područje od ispod glave do zatvarač kada dvorcu. (Ne po cijeloj dužini pin).

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Rs Predstavlja: Soft Rock

HRK 90.69

Službeno licencirani glazbena zbirka Rolling Stone je Svaka pjesma na 100% je originalnim računom originalnog izvođača Svaki paket uključuje opsežne bilješke o glazbi i kulturi To je

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.