• Svježe
Fielect 2x18650 Baterija Torbica Za Pohranu Držač Organizator Kutija Prozirna 3 kom.

Fielect 2x18650 Baterija Torbica Za Pohranu Držač Organizator Kutija Prozirna 3 kom.

procjena:
HRK 22.47

Iz robe
U skladištu

【Parametar】 - Model : 218 A ; Color : transparent ; Materijal kontakt : PP. 【Materijal】 - Ovaj sanduk za skladištenje baterija izrađena je od visokokvalitetnog polipropilena materijala, transparentnog i praktičan, a može primiti 2 baterije tipa AA/AAA (bez baterije). 【Značajke】 - Sanduk za skladištenje baterija plastični spremnik za skladištenje komponenti, izdržljiv, više ljut nego acley, crashworthy. 【Prednost】 - Ultralight prometni težinu, lako je nositi sa sobom; unutarnji dio je posebno dizajniran kako bi se spriječilo uvaljati baterije.Jednostavan i intuitivan za korištenje, držite bateriju u redu i zaštićenom. 【Primjena】 - Zaštitna kutija može se koristiti fleksibilno u kući, uredu, radionici, garaži ili kao dodatna oprema za fotografiranje.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Touchmaster 2 - Nintendo DS

HRK 113.40

Touchmaster 2 za Nintendo DS se vraća sa zbirkom od 20 uzbudljivih i zabavnih igara iz pet različitih žanrova.Žanrovi uključuju : Kartice, Akcija, Strategija i sliku puzzle.Uključuje s

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.