• Svježe
Keenso Латунная Kutija Za Tablete, Vodootporan Hermetičan Prikladniji Mesinga Prometni Torbica Za Tablete Bakar Držač Za Tablete Cijele Kutije Za Tablete Prašinu Vodootporan Otporna Na Vlagu Suha (M)

Keenso Латунная Kutija Za Tablete, Vodootporan Hermetičan Prikladniji Mesinga Prometni Torbica Za Tablete Bakar Držač Za Tablete Cijele

procjena:
HRK 51.87

Iz robe
U skladištu

⚱【Prikladniji mesinga kontejner】 : Латунная kutija za tablete, izrađen je ručno, bez ikakvog površina zadržati izvorna kvaliteta mesinga. ⚱【Za različite pohranu】 : tijekom Cijele torbica za tablete se koriste za skladištenje tablete, kovanica, lišća čaja, nakit i ostale sitnice. ⚱【Poseban prikladniji mesinga u boji】 : S vremenom prikladniji mesinga privezak za tablete, boju i sjaj će se dogoditi prirodnom oksidacijom, boja će biti od bijele do žute, od crvene do crne, polako će opsjedaju jedinstveni retro boja i tekstura. ⚱【Retro boja】 : zbog karakteristika bakra, koristeći vrijeme, u površini postupno će se oksidirati, stvarajući jedinstveni retro šarm. ⚱【S M L 】 : 3 različite sizeds titanium pill fob za odabir kako bi zadovoljili svoje različite potrebe.Lice : . 1. Neto brass je izrađena ručno, bez ikakvog površina zadržati izvorna kvaliteta mesinga. 2. Zbog mogućnosti bakra, koristeći vrijeme, njegova površina postupno će se oksidirati, stvarajući jedinstveni retro šarm, pristojan pažljivo igre. 3. S vremenom bakreni proizvodi, boje i sjaj će se dogoditi prirodnom oksidacijom, boja će biti od bijele do žute, od crvene do crne, polako će ispasti u mulj jedinstvena retro boja i tekstura, u tome i je draž samog bakra. 4. Mogu pohraniti tablete, kovanice, lišća čaja, nakit i druge male predmete. 5. 3 vrste veličina na izbor, pružaju više mogućnosti za vas.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.