• Svježe
Samsung - Galaxy Book Flex Alpha 2-in-1 13.3 QLED Laptop sa zaslonom osjetljivim na dodir-Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB SSD - Royal Silver - NP730QCJ-K01US (ažurirani)

Samsung - Galaxy Book Flex Alpha 2-in-1 13.3 QLED Laptop sa zaslonom osjetljivim na dodir-Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB SSD - Royal

procjena:
HRK 2159.97

Iz robe
U skladištu

Samsung - Galaxy Book Flex Alpha 2-in-1 13.3" QLED Laptop sa zaslonom osjetljivim na dodir-Intel Core i5 - 8 GB Memory - 256 GB SSD - Royal Silver - NP730 QCJ-K01 US.Ovaj rabljeni ili obnovljena je proizvod bio stručno ispitan i testiran, raditi i izgledati kao nova.Kao proizvod postaje dio revitalizirati, svoj cilj za rabljene, obnovljenih proizvoda : Kupac kupuje novi proizvod i vratiti ga ili trguje na noviju ili drugi model.Ovaj proizvod je provjeren i testiran kvalificiranih ponuđača da je radio i izgledao kao nov.Zatim je proizvod koji se prodaje kao ažurirani proizvod .Ako niste zadovoljni s kupnjom, ažurirane proizvodi imaju pravo na zamjenu ili povrat novca u skladu s Ažuriranim jamstvo.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.