• Svježe
Četke gletera poda 54in dugo podesiv teleskopski heavy duty Metlu домочадца za čišćenje stakla pjene vode pločice (boja Crna)

Četke gletera poda 54in dugo podesiv teleskopski heavy duty Metlu домочадца za čišćenje stakla pjene vode pločice (boja Crna)

procjena:
HRK 196.95

Iz robe
U skladištu

1.Princip gletera poda эргономический : Kut поляка i dio EVA odgovaraju эргономическому principu, koji se može koristiti i za korištenje gletera sa manje truda, tako da se čišćenje može biti jednostavan i zgodan. 2.Pol gletera poda teleskopski : Dužinu željeznog stup može se podesiti od 43,3 cm do 54,3 cm, možete kao put otkriti dvorac na pol u cilju da se prilagodi. 3.Brzo SUŠENJE metle gletera spol : Velika sušenje učinkovito i štedi poslovi daljnje sušenje. 4.Metla gletera poda NAMJENU : da bi se osuši površinu poda učinkovito i uklonite prljavštinu i kosu lako.Pogodan za garažu u dvorištu duša kupaonice vune kućne ljubimce krzna poda mramora staklene pločice pjena za čišćenje vode. 5.Naš brand YOCADA registriran i ima velike tvornice za podršku, stoga, ako imate bilo kakvih problema prilikom korištenja proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati našu službu servis i podrška.Mi ćemo iskreno vam poslužiti.Četke gletera poda 54in dugo podesiv teleskopski heavy duty metlu домочадца Savršen za staklene pločice usluga Čišćenja pjene vode Karakteristike proizvoda 1.Princip gletera poda эргономический : Kut поляка i dio EVA odgovaraju na эргономическому principu, koji se može koristiti i za korištenje gletera sa manje truda, tako da se čišćenje može biti jednostavan i zgodan. 2.Pol gletera poda teleskopski : Dužinu željeznog stup može se podesiti od 43,3 cm do 54,3 cm, možete kao put otkriti dvorac na pol u cilju da se prilagodi. 3.Brzo SUŠENJE metle gletera spol : Velika sušenje učinkovito i štedi poslovi daljnje sušenje. 4.Metla gletera poda NAMJENU : da bi se osuši površinu poda učinkovito i uklonite prljavštinu i kosu lako.Pogodan za garažu dvorište kupaonica tuš dlaka kućnih ljubimaca, krzno paul mramor staklena pločica čišćenje pjenom vode 5.Naš brand YOCADA registriran i ima velike tvornice za podršku, tako da, ako naiđete na bilo kakve probleme pri korištenju proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati naš tim za podršku.Mi ćemo iskreno vam poslužiti.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Raquel ACS 22 Moss Rubber Foam

HRK 65.85

Blaga dual pjene za neravne, hrapavi i glatke površine.Idealno za tržišta, skladišta i ugostitelja.Kvalitetna gradnja i odličan omjer cijene i kvalitete.Dvostruki nož debljine 3 / 4 in

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.