• Svježe
Glamza Ladies Women Hair Remover Electric Noge I Bikini Face Mini Rotary Shaver Britva

Glamza Ladies Women Hair Remover Electric Noge I Bikini Face Mini Rotary Shaver Britva

procjena:
HRK 38.97

Iz robe
U skladištu

PRIJENOSNI ŽENSKA BRITVA GLAMZA MINI Prijenosni aparat za brijanje Glamza mini - to je tako, nevidljivo i moćan uređaj.To će najbližu stvar brijanje, ostavljajući lijepo meku kožu. - Lagan za nošenje i prijenosni mini - razor - Uklanja dlake na licu odmah i bezbolno s usana, obraza-Uklanja breskve dlake, tako da je make-up gaćice besprijekorno;-Dovoljno je nježan za korištenje svaki dan - Nema zastoja u tijeku ponovni rast - Suzdržano i prijenosna područja : 1. Trim duge kose do 0,5 cm u visinu. 2. Preporuča se uzeti kadu u roku od 2-3 minuta, da omekša kosu.Prije brisanja kose osušiti ih osušite. 3. Uklonite dlačice u smjeru rasta kose. 4. Kako samo kosa će izbrisani, uzmi kupka i osušite kožu.Nanesite na kožu hidratantna krema.NAPAJANJE : 1 X AA BATERIJA (nije U KOMPLETU).

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Schick Intuition F. A. B. Razor

HRK 33.63

Revolucionarni dizajn omogućava sigurno brijati naprijed i unatrag, bez napora.Jedinstvena dvosmjerno britva je vrh oštrice koji briju gore i donja oštrica koja se obrijati dolje.Napredni

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.