• Svježe
Igra Ulaz, 2021 TV Cosplay Kartica, Lignje Ulaznica, Opstanak Igra Ulazna Karta, Halloween Božić Tema Serije Rekvizite Gift Card čestitka(20 kom)

Igra Ulaz, 2021 TV Cosplay Kartica, Lignje Ulaznica, Opstanak Igra Ulazna Karta, Halloween Božić Tema Serije Rekvizite Gift Card čestitka(20

procjena:
HRK 29.97

Iz robe
U skladištu

【IGRA ULAZ】 - To je ista igra ulaz za korejske drame.Prihvatite poziv preko smeđe karticu s tajanstvenim logotipom i sudjelujte u nepoznato igri.Igra Lignje omogućuje igračima da se bore jedni s drugima u ime opstanka. 【RAZVITI BLISKOST】 - To je odlična igra za razvoj bliskosti, vještine socijalne interakcije među prijateljima i prijateljima, kao i za to da ih izazov primijeniti znanje i razviju strategije. 【SAVRŠEN POKLON】- Ova popularna kartaška igra je idealan poklon za rođendan, za dječake, djevojčice, roditelje, odrasle osobe, prijatelja ili obitelji, kao i za bilo koji desktop igre ili ljubitelji kartaških igara u životu. 【Jednostavnost u rukovanju】- oko 90 x 60 mm/3,54*2,36 inča, samo 10 karata. 1 Telefonska kartica, 9 ikona.Papir je materijal lagan i jednostavan za rukovanje. 【Široko KORIŠTENJE】-Ulaz je vrlo pogodna za igranje uloga, kao što su bal-maskenbal, dar, bal-maskenbal, karneval, Uskrs, Halloween i sl. u Boji : 20 kom.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Obavijesti

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zajamčeni izvrstan izbor.